JOGI KÖZLEMÉNYszeghalmi fc, jogi nyilatkozat

A Szeghalmi FC tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
A Szeghalmi FC minta weboldalainak tartalma és az alatta megjelenő termékek szerzői jogvédelem alá esnek. Cégünk minden jogot fenntart. 

A Szeghalmi FC előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Szeghalmi FC azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa. 

A Szeghalmi FC fenntartja a jogot, hogy weboldalt bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. A Szeghalmi FC  nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. 

A Szeghalmi FC honlapján esetleg említésre kerülő, megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cégek nevei és logói az adott cégek védjegyei. 

A Szeghalmi FC  nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Szeghalmi FC weboldala kapcsolódik.

 Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy a Szeghalmi FC azt - minden felelősség nélkül - közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a Szeghalmi FC-t. 

A honlap tartalmaz külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése szervezetünktől független, így azokért felelősséget vállalni nem tudunk.

IMPRESSZUM, KAPCSOLAT
Jogi közlemény | Oldaltérkép

Kezdőlap | Hírek | Galéria | Utánpótlás | Finanszírozás | Kapcsolat