HÍREK
Polgármesterünk köszöntötte a Honlapot és a játékosokat.

 

Kedves Látogató!

 

Városunk vezetése nevében köszöntök minden futballrajongót a napokban életre kelt honlapon. A Szeghalmi Futball Club saját honlapján!

 A legendás német labdarúgó- és szövetségi kapitány Franz Beckenbauer egy alkalommal azt mondta, hogy a labdarúgás a legnélkülözhetetlenebb a nélkülözhető dolgok közül. Meggyőződésből vallom, a labdarúgás nem a nélkülözhető dolgok közé tartozik, ugyanis a sport értékeire a mindennapi életben szintén nagy szükség van: a tisztességes versenyszellemre, a közös siker érdekében végzett csapatmunkára. Tegyünk hát együtt hitet a futball értékei mellett, hiszen életünkből mindjobban hiányzik a szabályok betartásából következő tisztességes küzdelem.

 Olvassák, népszerűsítsék, és mindenekelőtt szurkoljanak futball csapatunknak olyan hévvel, mint tettük ezt az elmúlt két hónapban.

 Augusztusban ismét találkozunk a lelátón!

ÚTRAVALÓ FOCISTÁINKNAK

 „Megállhatsz, ha eleged van, és befejezheted, mert elég, ha a csapatnévsorban csak egy név vagy a sok közül. De lehetsz Te, akitől a legjobban félnek, aki egy pillanat alatt megfordítja a meccset. Aki szívesen elvállalja a büntetőrúgást a 90. percben.

 Aki magán viseli a sérülések nyomait, de nyomot hagy csapatán is. Az egyetlen, aki észreveszi a többiek által elmulasztott passzot, cseleivel a kétségbeesett védekezést agresszív támadássá lendíti át. Aki a kételkedést hitre váltja, a síri csendben hazafelé tartó busz helyébe őrült ünneplést varázsol.

 Legyél az, akitől már napokkal a meccs előtt reszketnek. Legyél az, akit már a bemelegítésnél le akarnak rúgni. Akit egyszerre gyűlölnek és tisztelnek. Aki megállíthatatlan, félelmetes. Minden egyes mérkőzés a Te nevedtől legyen hangos!

 Ma, holnap, az edzésen, jövő szombaton, mindig!”

 HAJRÁ SZEGHALOM!

  Mottó:

 „Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, már-már élet-halál kérdése! Biztosíthatok mindenkit, a futball sokkal több annál!” (Bill Shankly)

 Macsári József

  polgármester


CHATJogi közlemény | Oldaltérkép

Kezdőlap | Hírek | Galéria | Utánpótlás | Finanszírozás | Kapcsolat