HÍREK
2 nap vissza a követkő fordulóig

Gyulán folytatjuk a bajnokságot, vasárnap 14:00 órás kezdettel.

A tavaly még NB3-ban szereplő ellenfél az idei szezonra igencsak átalakult. A keret kicserélődött, jellemzően fiatalok kaptak lehetőséget az új idényben. Ez 16 pontra és a 8. helyre volt elég az elmúlt években igencsak megerősödött Békés megyei I. osztályban.

Mindkét együttes sikeresen elvégezte az edzői stáb által előírt alapozást, emellett több felkészülési mérkőzést is játszottak a felek. Ami az átigazolási időszakot illeti: Szeghalmi oldalon egyedüli érkező Szarka Zoltán, aki Körösladányból tette át székhelyét és stoplisát városukba, míg távozó Boruzs József, aki külföldön vállalt munkát.

Gyulai oldalon valamivel nagyobb játékosmozgás történt. Érkezők: Okos István (Kondorosi TE), Vincze Alex (Nagyszénás SE) Távozók: Kormány Levente Dániel (Kondorosi TE), Konyecsni Zoltán (Kondorosi TE), Zámbó Adrián (Vésztői SE).

Szeptemberben 3-1-re győzött Gyula, így mindenképpen van okunk a revans vételre. Bozsó Milán duplázni tudott - nem mellékesen 6 góllal vezeti a Termál góllövőlistáját, így érdemes lesz rá odafigyelni. Kovács István is betalált, aki korábban játszott Szeghalmi színekben, míg a mi oldalunkon Mező Sándor volt eredményes.

A mérkőzést alsóházi rangadónak lehet tekinteni, hisz minden bizonnyal mindkét csapat ott folytatja a bajnokságot. Nincs mese, első meccs, nehéz mérkőzés lesz, de győznünk kell!

Hajrá SZEGHALOOOM!!!


CHATJogi közlemény | Oldaltérkép

Kezdőlap | Hírek | Galéria | Utánpótlás | Finanszírozás | Kapcsolat