HÍREK
A 14. forduló eredményei

Körösladány MSK–Kondorosi TE 2–0 (0–0)
Körösladány, 300 néző. V.: Bodac. Körösladány: Nagy B. – Paulik, Viczián, Kristóf, Ruzsa, Knyihár, Kéki, Hajdu (Szarka), Papp Zs., Burai (Farkasinszki), Takács (Laksteter). Edző: Fodor Sándor. Kondoros: Szólik – Murvai, Süli, Kis M., Vajgely, Okos (Takács), Kajtár (Péli), Farkas F., Borgulya, Harangozó (Lakatos), Farkas J. Edző: Janis János. Kiállítva: Szólik (szándékosan letalpalta az ellenfelét) a 77. percben. G.: Papp Zs. az 55., Nagy B. (11-esből) a 78. percben. Jó: az egész csapat, ill. Süli, Farkas F.
Fodor Sándor: – Végig támadtuk a mérkőzést, hatalmas labdabirtoklási fölényünket a második félidőben gólokra tudtuk váltani, ezért a mai teljesítményért minden játékost a legnagyobb dicséret illeti. Janis János: – A mai meccsen az akarattal nem volt problémánk. Túlságosan tiszteltük a hazaiakat, csak a védekezésre koncentráltunk. Az első gól és a kiállítás megpecsételte a sorsunkat. B. R.

Békéscsaba 1912 Előre II.–Dévaványai SE 4–0 (0–0)
Békéscsaba, 50 néző. V.: Kocsondi. Békéscsaba II.: Czinanó – Barta (Mezei), Onetiu (Belanka), Babinyecz (Zahorán), Barbu, Balog Zs., Kun, Seres, Mácsai, Zsilinszki M. (Bónus), Pusztai. Edző: Brlázs Gábor. Dévaványa: Szász – Szalai, Marton, Hrabovszki, Barna, Papp K. (Kovács Gy.), Adamecz, Horváth B., Gubucz, Kovács F. (Kálai), Ernyes. Játékos edző: Kovács Gyula. G.: Kun az 50., Zahorán a 66., Mácsai a 85., Mezei a 89. percben. Jó: Balog Zs., Barbu, Babinyecz, Bónus, Zahorán, Kun, ill. Hrabovszki, Adamecz, Barna.
Brlázs Gábor: – Az első félidőben még akadozott a játékunk, a vezetésünk megszerzésével gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés. Szép támadásokat vezettünk és csak a különbség volt kérdéses. Kovács Gyula: – Amíg erővel bírtuk, addig jól tartottuk magunkat, de fizikálisan felülkerekedett a hazai csapat és megérdemelten nyert. B. G.

Mezőhegyesi SE–Szeghalmi FC 1–1 (0–0)
Mezőhegyes, 100 néző. V.: Brezovai. Mezőhegyes: Kasik – Lugasi, Dajcs Á., Dajcs Gy., Szlovák (Mátó), Lukács, Dócza, Szabó Á., Ács, Ibrányi, Nagy Sz. (Karancsi N.). Edző: Ölei Dezső. Szeghalom: Baranyi – Vincze (Kántor), Cserna, Veres, Turcsek Sz., Haszan, Boruzs K., Gál (Hajdú), Mészáros M. (Juhász), Boruzs J. (Tóth G.), Mező. Edző: Zsombok Attila. G.: Ács (11-esből) a 82., ill. Mező a 85. percben. Jó: Ibrányi, Dócza, Dajcs Á., Dajcs Gy., ill. Haszan, Baranyi, Turcsek Sz.
Ölei Dezső: – A kihagyott helyzetek és kapufák a végén megbosszulták magukat. Zsombok Attila: – Végre a hitünk átsegített bennünket a vereségeken. Mi Mezőhegyesen is tudunk örülni az egy pontnak. Perlaki János

Szarvasi FC–Vésztői SE 1–1 (1–1)
Szarvas, 150 néző. V.: Zahorán. Szarvas: Lévai – Pecznik, Polonszki, Kukovecz, Viszkok, Zima, Bakró, Kriska, Furár, Somogyi, Farkas (Magyar). Edző: Rétes Pál. Vésztő: Kapusi – Bessenyei, Bányai, Hoffmann (Kordó), Lázár T., Papp D., Horváth D. (Petri), Benyó, Tokaji, Rostás, Tóth K. (Ferenczi). Megbízott játékos edző: Pap Zsolt. G.: Kriska a 44., ill. Rostás a 29. percben. Jó: Polonszki, Kriska, ill. Kapusi, Rostás, Benyó, Bányai, Tokaji.
Rétes Pál: – Tettük a dolgunkat, de nem találtuk az ellenfél stílusa elleni megfelelő ellenszert. Pap Zsolt mb. edző: – Helyzetek voltak itt is, ott is, így igazságos döntetlen született. Kepenyes György

Méhkeréki SE–Jamina SE 1–0 (1–0)
Méhkerék, 270 néző. V.: Fekete. Méhkerék: Vasas – Komlósi, Szabó Cs., Wéber, Pilán, Ruzsa Sz. (Krajcs), Fülöp, Nagy G. (Popovics), Geiger, Piti (Kovács Gy.), Sztojka (Vass). Edző: Bíró Róbert. Jamina: Borbély – Kovács I., Kerekes, Faragó (Ulrich), Frankó, Gajdács (Sebők), Mengyán, Horváth M., Kardos, Milek (Gál), Darányi. Játékos edző: Pozsár Gábor. G.: Sztojka a 16. percben. Jó: Komlósi, Wéber, Geiger, Sztojka, ill. az egész csapat.
Bíró Róbert: – Nem ez volt a legjobb mérkőzésünk a szezonban, de a lényeg, hogy megmaradt az előnyünk az üldözőinkkel szemben. Sajnos, a jobb hlezyetkihasználásunknak köszönhetjük a győzelmünket. Pozsár Gábor: – Megvoltak a lehetőségeink, hogy meglepetést szerezzünk annak ellenére, hogy a hazaiaknak is voltak helyzetei. Amíg ezeket nem váltjuk gólra, addig csak szimpatikus vesztesek leszünk. Pontot hagytunk Méhkeréken. Árgyelán Mihály

Rákóczi Vasas SE–Várfürdő-Gyulai TFC 4–2 (2–1)
Orosháza-Rákóczitelep, 150 néző. V.: Benyovszki. Rákóczi Vasas: Tóth K. – Kiss Z. (Egry), Németh, Ludányi, Albert, Boros, Sajti, Dudás (Márki), Simon R., Nyéki, Tasi. Edző: Dávid Zsolt. Gyula: Harman – Bogár (Konyecsni), Jimoh, Nagy S., Kukla, Czirok, Patkás, Fülöp (Kovács I.), Tövisháti (Bozó), Bozsó, Susánszki (Repisky). Edző: Démusz Zsolt. Kiállítva: Albert, ill. Bozsó mindkettőt ütésért a 30. percben. G.: Tasi a 11., a 21., Nyéki a 73., Márki a 77., ill. Bozsó a 14., Nagy S. a 68. percben. Jó: Németh, Sajti, Nyéki, Tasi, Simon, ill. Tövisháti, Czirok, Susánszki, Kukla.
Polyák László szakmai igazgató: – A csatáraink nem csak sok helyzetet alakítottak ki, hanem négyet ki is használtak belőle, és emellett remekül kivették a részüket a védekezésből. Egy jó képességű fiatal gyulai csapatot sikerült legyőznünk, közönségszórakoztató mérkőzésen. Démusz Zsolt: – A helyzetek alapján akár nyolc–nyolc is lehetett volna. Bot Ferenc


CHATJogi közlemény | Oldaltérkép

Kezdőlap | Hírek | Galéria | Utánpótlás | Finanszírozás | Kapcsolat