HÍREK
A 16. forduló eredményei

Szarvasi FC–Jamina SE 3–1 (2–1)

Szarvas, 150 néző. V.: Gyuga. Szarvas: Lévai – Szikora (Körösfalvi), Polonszki, Kukovecz, Viszkok, Zima, Bakró, Kriska, Furár, Somogyi (Klimaj), Farkas (Pecznik). Edző: Rétes Pál. Jamina: Borbély – Kovács I. (Ulrich), Kerekes, Bencsik Cs. (Milek), Faragó (Sebők), Bartyik (Gál), Horváth M., Mengyán, Kardos, Nyúl, Kertész. Játékos edző: Pozsár Gábor. A mérkőzés előtt egyperces néma főhajtással emlékeztek a csapatok a szarvasi csapat technikai vezetője, Rohony Gábor édesanyja emléke előtt. Kiállítva: Horváth M. (második sárga lap után) a 42. percben. G.: Furár a 6., Kriska a 23., Somogyi (11-esből) a 60., ill. Nyúl (11-esből) a 39. percben. Jó: Kukovecz, Viszkok, Furár, ill. Nyúl, Göblyös, Milek.

Rohony Gábor, a Szarvas technikai vezetője: – Lehet, hogy nem volt parádés a játék, de a győzelmünk nem forgott veszélyben. Pozsár Gábor: – Felháborító! Értse mindenki úgy, ahogy akarja. Ennek ellenére gyengén kezdtük a mérkőzést, de a cserék után a kontráinkban benne volt a veszély. Kepenyes György

Várfürdő-Gyulai TFC–Dévaványai SE 5–0 (4–0)

Gyula, 120 néző. V.: Kovács A. Gyula: Démusz D. – Patkás, Kádár, Nagy S., Kukla, Czirok (Juhász), Bogár (Kormány), Fülöp (Repisky), Tövisháti, Nagy E. (Sáss), Susánszki. Edző: Démusz Zsolt. Dévaványa: Sági – Szalai (Zsila), Marton, Kovács Gy. (Pap Á.), Ungi (Gál), Gubucz (Papp D.), Adamecz, Barna, Papp K., Szabó P., Kovács F. Játékos edző: Kovács Gyula. G.: Fülöp a 17., Susánszki a 21., Nagy S. a 29., Bogár a 45., Tövisháti az 53. percben. Jó: Nagy S., Patkás, Tövidháti, ill. Kovács F., Adamecz.

Démusz Zsolt: – Talán így néz ki, amikor a helyzeteket nem csak kialakítjuk, hanem be is rúgjuk. Kovács Gyula: – A csapat nem bírt el ennyi hiányzót, a fiatalok nem tudták őket pótolni, de ettől függetlenül ez nem ment bennünket.

Békéscsaba 1912 Előre II.–Szeghalmi FC 10–0 (3–0)

Békéscsaba, 50 néző. V.: Juhász. Békéscsaba II.: Baráth – Babinyecz, Onetiu, Seres, Barbu, Balog Zs. (Libor), Kun, Zahorán (Ilyés), Mácsai, Zsilinszki M. (Láza), Pusztai. Edző: Brlázs Gábor. Szeghalom: Baranyi – Hajdú (Zsombok J.), Vincze, Juhász (Kántor), Turcsek Sz., Haszan, Boruzs K., Gál, Mészáros M. (Tófalvi), Boruzs J., Zsigovics (Kovács Z.). Edző: Zsombok Attila. G.: Zahorán a 40., a 43., Kun a 44., a 71., a 87., a 89., Pusztai a 73., Láza a 75., Ilyés a 80., a 84. percben. Jó: Kun, Zahorán, Onetiu, Babinyecz, Balog Zs., ill. Turcsek Sz., Haszan.

Brlázs Gábor: – Az első perctől megfelelő fordulatszámon játszott a csapat, csak az első félórában még kimaradtak a helyzetek. A második félidő örömfutballt hozott számunkra. Zsombok Attila: – Még ilyen arányban is megérdemelt a hazai csapat győzelme. B. G.

Rákóczi Vasas SE–Vésztői SE 0–1 (0–0)

Orosháza-Rákóczitelep, 100 néző. V.: Hanyecz. Rákóczi: Tóth K. – Boros, Németh G., Ludányi, Sajti, Dudás (Egry), Bálint (Kiss Z.), Mazán, Simon R., Nyéki, Tasi. Edző: Dávid Zsolt. Vésztő: Kapusi – Bessenyei, Bányai, Novák, Lázár T., Ferenczi, Horváth D. (Kovács L.), Szabó S. (Pap Zs.), Tokaji, Kordó, Tóth K. Megbízott játékos edző: Pap Zsolt. G.: Kovács L. a 90. percben. Jó: Németh G., Sajti, Simon R., ill. az egész csapat.

Dávid Zsolt: – Az első félidőben fesztivált kellett volna rendezni és eldönteni a mérkőzést, de sajnos nem sikerült, ehelyett kapkodtunk és a végén megadta a kegyelemdöfést a vendégcsapat. Pap Zsolt mb. edző: – Sajnos nincs könnyű helyzetben az együttes, de a meccsen megmutattuk, hogy ilyenkor is csapatot tudunk alkotni. Bot Ferenc

Mezőhegyesi SE–Körösladányi MSK 0–1 (0–0)

Mezőhegyes, 110 néző. V.: Takács. Mezőhegyes: Kasik – Lukács, Dajcs Á., Dajcs Gy., Karancsi N., Dócza, Jámbor, Mátó, Ács, Szlovák (Gazsi), Ibrányi (Rotár). Edző: Ölei Dezső. Körösladány: Nagy B., Juhász, Ruzsa, Viczián, Kristóf, Kéki (Laksteter), Knyihár, Takács (Farkasinszki), Hajdu (Zsömbörgi), Papp Zs., Burai. Edző: Fodor Sándor. G.: Viczián a 49. percben. Jó: Lukács, Dajcs Gy., Dajcs Á., Dócza, ill. Viczián, Burai, Ruzsa, Viczián.

Ölei Dezső: – Nem érdemeltünk vereséget. Fodor Sándor: – A sportszerűen játszó hazai csapat ellen egy kapu előtti jó helyzetfelismerés döntött. Nagyon fontos három pontot szereztünk. Perlaki János


CHATJogi közlemény | Oldaltérkép

Kezdőlap | Hírek | Galéria | Utánpótlás | Finanszírozás | Kapcsolat