HÍREK
Döntetlen Berényben!!!

Mezőberény-Szeghalom 1-1 (1-1) Mezőberény 150 néző.

A mérkőzés jól indult a számunkra, támadólag léptünk fel és tudtunk is helyzeteket kialakítani. Nagy R. próbálkozott átlövéssel ami a felsőlécen csattant. A Mezőberény többet birtokolta a labdát, de helyzetünk ismét nekünk volt, egy felívelt labdát tudott Mező megtartani, Nagy elé tálalt aki jól vette észre, hogy Barabás kint tartózkodik, de az emelése mellé ment. Késöbb Veres indított egy jobboldali akciót Nagy az alapvonalig vitte a labdát, beadására Mező érkezett és a kapuba lőtt 11 méterről! 0-1! A középkezdés után rögtön jött a válasz egy átlövéssel próbálkoztak a hazaiak, ami Komáromiról kijött a kipattanóra pedig egy Berényi érkezett! 1-1! Így döntetlennel mehettek a csapatok szünetre.

A második játékrészben többnyire mezőnymunka folyt a kapuk nem forogtak veszélyben! Az 55. percben Farkas Gy. megkapta második sárgalapját, így emberelőnybe kerültünk. A játék képe megváltozott beszorítottuk a Berényt rengeteg lehetőségünk lehetett volna a gólszerzésre, de ezeket rendre elhibáztuk! Még az ötös sarkárol is végezhettünk el közvetett szabadrugást, amit Veres gurított le Mezőnek, de a lövését blokkolták! Így maradt a döntetlen!

Szeghalom: Komáromi, Hajdú, Prokics D., Gál, Cserna R., Ladányi,(Zsombok), Veres, Tatár,(Csikós),Nagy R., Mészáros,(Cserna D.) Mező.

Sáfián Imre: Helyzeteink nekünk voltak, az utolsó húsz percben gondoltuk azt, hogy megnyerjük a mérkőzést, de már késő volt.

Jó: Veres,Nagy R.,Mező.

A fordulóban rendeztek több rangadót a hétvégén a Kondoros haza pályán verte  a Méhkerék csapatát, a Körösladány idegenben tudta  legyőzni a Füzesgyarmatot míg a Csabacsűd otthon tartotta a három pontot az Orosháza ellen!

A forduló további eredményei:

Nagyszénás-Békéscsabai MÁV 5-0

Gyomaendrőd-Szarvas 0-1

Füzesgyarmat-Körösladány 1-3

Szabadkígyós-Mezőhegyes 3-0

Kondoros-Méhkerék 3-2

Csabacsűd-Orosháza Rákóczi VASAS 2-1

Tótkomlós-Jamina 3-2 

 


CHATJogi közlemény | Oldaltérkép

Kezdőlap | Hírek | Galéria | Utánpótlás | Finanszírozás | Kapcsolat