HÍREK
Vereség Nagyszénáson!

Nagyszénás-Szeghalom 3-0 (2-0) 140 néző

Szombaton csapatunk Nagyszénáson lépett pályára idegenben. Elég álmosan kezdtük a találkozót, pontatlan játékkal és kapkodással. Kisebb lehetőségek adóttak mindkét csapat elött de az utolsó passzok pontatlanok voltak.

A 38. percben egy hatalmas védelmi hibánkat kihasználta a hazai csapat, Hajdú gúrította röviden haza a labdát Csermáknak a nagyszénási támadó pedig besétálhatott vele a gólvonalig! 1-0!

A középkezdés után csapatunk elkezdett ébredezni. Előbb szélről rúghattunk szabadrugást és beadás helyett kiugratás lett de a kapus a helyén volt. Nemsokkal később Veres lőhetett 16 méterről de a kapus ismét védeni tudott. Kontrából volt veszélyes az ellenfél. Egy gyorsan elvégzett szabadrugásnál Tasit találta meg a labda lesgyanus helyzetben aki kapusunk melett a hálóba emelt. 2-0!

A második félidőben sokkal többet támadtunk de nagyon komoly ziccert nem tudtunk kialakítani, egy-két lehetőségünk volt de azt elhibáztuk. Egy kontra támadás után a nagyszénási támadó Tasi ismét eredményes tudott lenni így kialakult a 3-0-ás végeredmény!

Szeghalom:Csermák,Mező,Hajdú,Prokics D., Tatár,Nagy M., Veres, Cserna R., Nagy R., Kovács T., (Cserna D.,) Csikós, (Ladányi), 

Sáfián Imre: Gyenge napot fogottki a csapat, lélektelenül játszottunk, de ez is a mi csapatunk.

További eredmények a fordulóbol:

Mezőberény-Körösladány 1-3

Kondoros-Szarvas 4-1

Szabadkígyós-Csabacsűd 2-0

Tótkomlós-Mezőhegyes 2-1

Gyomaendrőd-Jamina 4-0

Füzesgyarmat-Orosháza Rákóczi Vasas 0-0

Méhkerék-Békéscsabai MÁV 5-0


CHATJogi közlemény | Oldaltérkép

Kezdőlap | Hírek | Galéria | Utánpótlás | Finanszírozás | Kapcsolat