HÍREK
Küzdeni tudásból jeles!!!

Szeghalom-Kondoros 1-1 (1-0) 

300 néző V.: Telek.

Csapatunk sok hiányzóval tartalékosan várta a mérkőzést. A Kondoros kezdte jobban a mérkőzést sok helyzetet alakítottak ki de Csermák végig a helyén volt! A 22. percben emberhátrányba kerültünk Gál megkapta második sárga kártyáját. A játék képe így sem változott csapatunk hősiesen védekezett a Kondoros pedig szerette volna minél hamarabb eldönteni a találkozót! A 30. perceb szélről rughattunk szabadrugást melyhez Veres állt oda és tekerte a labdát a kapu elé, középen több érkező közül Kovácsot találta meg a labda és bekotorta 1-0! így előnnyel mehettünk a félidőre!

A második játékrészben is folytatta csapatunk a masszív védekezést 10 emberrel , hatalmas volt a nyomás a védelemre! A mérkőzésen a Kondoros rengeteg szögletet végezhetett el de valakinek mindíg sikerült menteni! 

A 79. perceben egy beadást a hosszúra csúsztattunk és ott üresen érkezett Somogyi aki bevágta a labdát a kapuba!  Az eredmény ezután nem változott csapatunk itthon tartott egy pontot a bajnokaspiráns ellen! Hatalmasat küzdött a csapat és egy pont lett az eredménye! 

Szeghalom: Csermák,Zsombok K.,Gál,Nagy M., Hajdú,Veres,Cserna R.,Kovács T.,Nagy R., Mező,Csikós.

Sáfián Imre: A sok hiányzó ellenére a huszadik perctől tíz emberrel játszó csapatom óriásit küzdött és megérdemelten szerzett pontot. Büszke vagyok a csapatra! 

Jó: az egész hazai csapat, Csermák ( a mezőny legjobbja)


CHATJogi közlemény | Oldaltérkép

Kezdőlap | Hírek | Galéria | Utánpótlás | Finanszírozás | Kapcsolat